Wat is het verschil tussen Viaplay en F1 TV?

Dus je wilt de formule 1 op de voet volgen, maar je weet nog niet of je kiezen tussen Viaplay en F1 TV? We helpen je graag verder om de juiste keuze te maken. Laten we allereerst even bij de prijs beginnen. F1 TV is met een prijs €7,99 goedkoper dan Viaplay. Voor een Viaplay abonnement betaal je namelijk €15,99 per maand. Maar het is niet eerlijk om F1 TV en Viaplay alleen te vergelijken op basis van de prijs.

Wat is het verschil tussen Viaplay en F1 TV?

Waarom kun je beter voor F1 TV kiezen?

F1 TV biedt toegang tot live-uitzendingen van de Formule 1 races. In tegenstelling tot Viaplay heb je met F1 TV ook toegang tot het voorprogramma van de Formule 1. Je kun namelijk ook de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup wedstrijden live volgen. Via F1 TV heb je ook live-timing en gegevens van de races, zodat je precies kunt volgen hoe je favoriete coureur het doet. Naast live timing kun je ook alle on-board camera's bekijken en heb je ook toegang tot alle teamradio's. Bij Viaplay heb je hier maar beperkt toegang tot. Je kunt dus beter voor F1 TV kiezen als je iets minder wilt betalen, maar wel veel meer details van de formule 1 wedstrijden wilt kunnen volgen. Wil je meer over F1 TV weten? Je kunt hier de voordelen van F1 TV lezen.

Waarom kun je beter voor Viaplay kiezen?

Met Viaplay kun je alle Formule 1 wedstrijden eenvoudig volgen, maar Viaplay is meer dan alleen Formule 1. Met Viaplay heb je namelijk ook toegang tot de Engelse Premier League, de Duits Bundesliga, Darten en nog meer live sporten. Daarnaast kun je met Viaplay ook films & series bekijken die je niet op andere streamingsdiensten kunt vinden. Je krijgt dus veel meer voor je geld. Viaplay heeft buiten de hoofdwedstrijden in de Formule 1 dus iets minder focus op de details van de sport. Je kunt beter voor Viaplay kiezen als je naast Formule 1 ook wilt profiteren van alle andere sporten, films en series die je met Viaplay kunt kijken. Meer over Viaplay weten? Je kunt hier de voordelen van Viaplay lezen.

F1 TV Logo

F1 TV

€7,99 / maand

Meer informatie over F1 TV
  • Kijk Formule 1 live
  • Luister naar live teamradio
  • Toegang tot boordcamera's
ViaPlay livestream

ViaPlay

Beste deal

€15,99 / maand

Meer informatie over ViaPlay
  • Kijk Formule 1 live
  • Ook toegang tot andere livesporten & films
  • Nederlands commentaar