Gratis livestream Grand Prix van Miami 2023

Op zondag 7 mei 2023 staat de Grand Prix van Miami op het programma. De race zal plaatsvinden op het Miami International Autodrome-circuit in Miami. Bekende coureurs, waaronder Max Verstappen, Charles Leclerc, Sergio Perez, Carlos Sainz en Lewis Hamilton, zullen strijden om de overwinning. Om de race live te kunnen volgen heb je een abonnement bij Viaplay of F1 TV nodig. Maar er zijn ook gratis alternatieven. Hier heb je wel een VPN van NordVPN, Surfshark of CyberGhost voor nodig. Wil je weten over hoe je gratis naar de Grand Prix van Miami kunt kijken? We geven je graag meer tips over hoe je gratis naar de Grand Prix van Miami kunt kijken. Tips lezen.

Grand Prix van Miami kijken

Zo kijk je gratis naar de Formule 1 Grand Prix van Miami 2023

 • Kies een VPN provider

  Het is belangrijk om als eerste stap een geschikte VPN-provider te kiezen. Er zijn talloze opties beschikbaar op het internet, maar het is aan te raden om een provider te kiezen die gemakkelijk te gebruiken is. Enkele populaire VPN-providers zijn bijvoorbeeld NordVPN, Surfshark of CyberGhost. Hoewel de prijzen tussen de verschillende providers kunnen variƫren, betekent de laagste prijs niet altijd de beste keuze. Onze voorkeur gaat uit naar NordVPN vanwege de gebruikersvriendelijke app, die altijd probleemloos werkt. Meer weten over de verschillen tussen de VPN? Lees hier meer over gratis naar formule 1 wedstrijd kijkenen met een VPN.

 • Verbind met een VPN-server

  Haal je laptop of mobiele telefoon tevoorschijn en activeer de VPN-software. Door verbinding te maken met Oostenrijk of Luxemburg kun je kosteloos naar Formule 1-wedstrijden kijken. In Oostenrijk kun je via ServusTV een gratis Formule 1-livestream bekijken, terwijl je in Luxemburg via RTL Zwee een gratis livestream kunt bekijken. Verbind via je VPN-software met het land van je keuze om gratis naar de Formule 1-livestream te kunnen kijken.

 • Kijk naar de Formule 1 Grand Prix van Miami

  Zodra je verbinding hebt gemaakt met de VPN-server, open je de Formule 1-streamingdienst op je apparaat. De streamingdienst zal nu denken dat je je in hetzelfde land bevindt als de VPN-server. Het is alsof je even digitaal op reis bent! Nu heb je toegang tot de Formule 1-uitzendingen die beschikbaar zijn in dat land en kun jij gratis naar de Grand Prix van Miami kijken.

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Miami?

De Grand Prix van Miami begint op zondag 7 mei 2023 om 21:30 uur Nederlandse tijd. Echter zullen eerst op vrijdag en zaterdag de vrije trainingen en kwalificaties worden verreden.

Tijdschema Formule 1 Grand Prix van Miami

 1. Vrijdag 5 mei 2023

  Eerste vrije training

  20:30 - 21:30

 2. Zaterdag 6 mei 2023

  Tweede vrije training

  00:00 - 01:00

 3. Zaterdag 6 mei 2023

  Derde vrije training

  18:30 - 19:30

 4. Zaterdag 6 mei 2023

  Kwalificatie

  22:00 - 23:00

 5. Zondag 7 mei 2023

  Race

  21:30 - 23:30

Alles over het Formule 1 circuit van Miami

De Grand Prix van Miami maakte in 2022 haar debuut op de Formule 1-kalender, en vond plaats op het Miami International Autodrome-circuit. Het stratencircuit telt 19 bochten, is 5,41 kilometer lang en bevat 3 lange rechte stukken. In 2023 staan er 3 Grand Prix-races in Amerika gepland, waaronder de Grand-Prix Las Vegas.

Tijdens de debuutrace in 2022 behaalde Charles Leclerc de eerste poleposition voor de Grand Prix van Miami. Echter, het was Max Verstappen die samen met Red Bull de race wist te winnen.

Formule 1 Grand Prix van Miami Livestream

Formule 1 Grand Prix van Miami live kijken

Wil je niks van actie missen? Kies dan voor een abonnement van Viaplay of F1 TV. Weet je niet zeker welke dienst je moet kiezen? Geen probleem! Wij hebben het verschil voor je uitgezocht. Lees meer over het verschil tussen Viaplay en F1 TV.

F1 TV Logo

F1 TV

€7,99 / maand

Meer informatie over F1 TV
 • Kijk Formule 1 live
 • Luister naar live teamradio
 • Toegang tot boordcamera's
ViaPlay livestream

ViaPlay

Beste deal

€15,99 / maand

Meer informatie over ViaPlay
 • Kijk Formule 1 live
 • Ook toegang tot andere livesporten & films
 • Nederlands commentaar