Gratis livestream Grand Prix van Monaco 2023

Op zondag 28 mei 2023 staat de Grand Prix van Monaco op het programma. De race zal plaatsvinden op het Circuit de Monaco in Monaco. Bekende coureurs, waaronder Max Verstappen, Charles Leclerc, Sergio Perez, Carlos Sainz en Lewis Hamilton, zullen strijden om de overwinning. Om de race live te kunnen volgen heb je een abonnement bij Viaplay of F1 TV nodig. Maar er zijn ook gratis alternatieven. Hier heb je wel een VPN van NordVPN, Surfshark of CyberGhost voor nodig. Wil je weten over hoe je gratis naar de Grand Prix van Monaco kunt kijken? We geven je graag meer tips over hoe je gratis naar de Grand Prix van Monaco kunt kijken. Tips lezen.

Grand Prix van Monaco kijken

Zo kijk je gratis naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco 2023

 • Kies een VPN provider

  Het is belangrijk om als eerste stap een geschikte VPN-provider te kiezen. Er zijn talloze opties beschikbaar op het internet, maar het is aan te raden om een provider te kiezen die gemakkelijk te gebruiken is. Enkele populaire VPN-providers zijn bijvoorbeeld NordVPN, Surfshark of CyberGhost. Hoewel de prijzen tussen de verschillende providers kunnen variëren, betekent de laagste prijs niet altijd de beste keuze. Onze voorkeur gaat uit naar NordVPN vanwege de gebruikersvriendelijke app, die altijd probleemloos werkt. Meer weten over de verschillen tussen de VPN? Lees hier meer over gratis naar formule 1 wedstrijd kijkenen met een VPN.

 • Verbind met een VPN-server

  Haal je laptop of mobiele telefoon tevoorschijn en activeer de VPN-software. Door verbinding te maken met Oostenrijk of Luxemburg kun je kosteloos naar Formule 1-wedstrijden kijken. In Oostenrijk kun je via ServusTV een gratis Formule 1-livestream bekijken, terwijl je in Luxemburg via RTL Zwee een gratis livestream kunt bekijken. Verbind via je VPN-software met het land van je keuze om gratis naar de Formule 1-livestream te kunnen kijken.

 • Kijk naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco

  Zodra je verbinding hebt gemaakt met de VPN-server, open je de Formule 1-streamingdienst op je apparaat. De streamingdienst zal nu denken dat je je in hetzelfde land bevindt als de VPN-server. Het is alsof je even digitaal op reis bent! Nu heb je toegang tot de Formule 1-uitzendingen die beschikbaar zijn in dat land en kun jij gratis naar de Grand Prix van Monaco kijken.

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Monaco?

De Grand Prix van Monaco begint op zondag 28 mei 2023 om 15:00 uur Nederlandse tijd. Echter zullen eerst op vrijdag en zaterdag de vrije trainingen en kwalificaties worden verreden.

Tijdschema Formule 1 Grand Prix van Monaco

 1. Vrijdag 26 mei 2023

  Eerste vrije training

  13:30 - 14:30

 2. Vrijdag 26 mei 2023

  Tweede vrije training

  17:00 - 18:00

 3. Zaterdag 27 mei 2023

  Derde vrije training

  12:30 - 13:30

 4. Zaterdag 27 mei 2023

  Kwalificatie

  16:00 - 17:00

 5. Zaterdag 27 mei 2023

  Race

  15:00 - 17:00

Alles over het Formule 1 circuit van Monaco

De Grand Prix van Monaco maakte in 1929 haar debuut op de Formule 1-kalender, en vond plaats op het Circuit de Monaco. Het stratencircuit telt 19 bochten, is 3,33 kilometer lang en bevat 1 lange rechte stukken. In 2023 staan er 1 Grand Prix-races in Monaco gepland, waaronder de Grand-Prix Las Vegas.

Tijdens de debuutrace in 1929 behaalde Philippe Étancelin de eerste poleposition voor de Grand Prix van Monaco. Echter, het was William Grover die samen met Williams de race wist te winnen.

Formule 1 Grand Prix van Monaco Livestream

Formule 1 Grand Prix van Monaco live kijken

Wil je niks van actie missen? Kies dan voor een abonnement van Viaplay of F1 TV. Weet je niet zeker welke dienst je moet kiezen? Geen probleem! Wij hebben het verschil voor je uitgezocht. Lees meer over het verschil tussen Viaplay en F1 TV.

F1 TV Logo

F1 TV

€7,99 / maand

Meer informatie over F1 TV
 • Kijk Formule 1 live
 • Luister naar live teamradio
 • Toegang tot boordcamera's
ViaPlay livestream

ViaPlay

Beste deal

€15,99 / maand

Meer informatie over ViaPlay
 • Kijk Formule 1 live
 • Ook toegang tot andere livesporten & films
 • Nederlands commentaar